foci

2019.08.18. 18:08

Sokba került Barczi fülbevalója

19 gól esett az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 3. fordulójában, de a legfurcsább találatot egyértelműen Debrecenben jegyezték, ahol a kezdőbe jelölt zalaegerszegi támadó, Barczi Dávid nem tudta kivenni a fülbevalóját a kezdés előtt, így az elején emberhátrányban játszó ZTE már a 2. percben kapitulált.

Nagy Péter

Később kétszer is egyenlítettek a zalaiak, sőt harmadszor is megtehették volna, de Mitrovics gyenge tizenegyesét Nagy Sándor védte, így otthon tartotta a pontokat a DVSC. Az Újpest április óta mindössze egyszer nyert, mégpedig az előző fordulóban, Diósgyőrben, míg vendége, a Paks, utolsó 20 idegenbeli fellépésén csak kétszer tudott győzni – így a döntetlen talán nem meglepő eredmény. A Fradi „B” csapata egygólos mérkőzésen verte az újonc Kaposvárt, amely így továbbra is nyeretlen az élvonalban, míg a Ferencváros sorozatban 38. találkozóján nem kapott ki a Groupama Arénában. A Honvéd tovább bukdácsol, ezúttal a Kisvárdától kapott ki. Eredmények: DVSC– ZTE 3-2, Újpest–Paks 1-1, FTC–Kaposvár 1-0, Bp. Honvéd–Kisvárda 1-3.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában