Alba Fehérvár KC

2019.08.08. 22:23

Kiköszörülnék a szerdai csorbát

Az Alba Fehérvár KC rendezésében zajló négycsapatos kézilabdatornán a második játéknap következik.

Dévai Nándor Csaba

Nem volt könnyű az átjutás az érdi védelmen Fotó: Fehér Gábor

Bár minden csapat a felkészülés elején tart még, az Érd, a Mosonmagyaróvár, Japán és az FKC részvételével zajló torna első két mérkőzése igen komoly küzdelmet hozott. A Mosonmagyaróvár Japánnal vívott találkozóján mindössze két gól döntött, mégpedig az ázsiai együttes javára. Nem lesz egyszerű dolga tehát Deli Rita lányainak pénteken, hiszen egy rendkívül motivált, és szemmel láthatóan jó formában lévő japán válogatottal találkoznak majd 18 órai kezdettel a Köfém csarnokban.

Nem volt könnyű az átjutás az érdi védelmen Fotó: Fehér Gábor

A legnagyobb kérdés a 21-33-as vereséggel véget érő Érd elleni találkozóból kiindulva az lesz, hogy miként sikerül pótolni a Pest megyeiekhez igazolt, és az Alba ellen rögvest nyolc gólt szóró Nasci­mento játékát a támadások során – az semmiképpen sem jó jel, hogy a fehérváriak két legtöbb gólt szerző játékosa volt annyiszor eredményes, mint a brazil hölgy. A nap másik mérkőzése, az Érd–Óvár találkozó 16 órakor kezdődik.

– A torna egyértelműen a tanulást szolgálja számunkra, minden pillanatban arra kell koncentrálnunk, hogy játékban előre lépjünk. Az Érd elleni első félidővel bizonyítottuk, hogy vissza tudunk jönni nehéz helyzetből is. A pénteki, Japán elleni mérkőzésen mindkét félidőben jobban kell teljesítenünk – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Sugár Tímea, az Alba Fehérvár KC kapusedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában