Fehérvár Cycling Team

2019.08.29. 14:42

Kibérelték a dobogót

Csonka csapattal ugyan, de rendkívül eredményes viadalokat tudhat maga mögött a Fehérvár Cycling Team országúti kerékpáros különítménye.

Ferencz Balázs

Péteri Niké kétszer állt a dobogó tetején Fotó: FCT

A székesfehérvári országúti kerékpáros hölgykoszorú az AutóCity Skoda Challenge sorozaton gurult a rajtvonalhoz. A Hosszúhetényben rendezett viadal délelőttjén egy 7 kilométeres hegyi időfutam várt a versenyzőkre. Csak Péteri Niké és Szabó Adrienn képviselték a Fehérvár Cycling Team-et, nem is akárhogyan, mert Péteri Niké az 1. helyen ért célba, míg Szabó Adri a 3. helyet szerezte meg. A forrósodó aszfalton délután még keményebb erőpróba várt a bringásokra.

Péteri Niké kétszer állt a dobogó tetején
Fotó: FCT

A Zengő GP rajtjára Temela Eszter is befutott, így a háromfős csapattal már abban reménykedhettek a koronázóvárosiak, hogy mást nem engednek a dobogóra. Bevált a taktika. Péteri ezt a versenyt is nyerte, pár perccel később követte őt Temela Eszter a második helyen, Szabó Adrienn pedig harmadikként ért célba.

Az AutóCity Skoda Cyc­ling Challenge 4. szakaszán, a Villány Nagydíjon Péteri Niké egyedüli fehérváriként is az élre tört. Egészen az 50. kilométerig az élmezőnyben haladt, azonban egy defekt miatt szertefoszlottak az újabb győzelemről szövögetett álmai. Végül így is az előkelő második helyen zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában