Foci

2019.07.11. 19:01

Új fiúk vitték a prímet Iváncsán

A labdarúgó NB III Közép csoportjában szereplő Iváncsa KSE győzelemmel indította a felkészülési mérkőzések sorát.

Dévai N. Csaba

A túlerő sem tudta megállítani a piros mezes Iváncsát

Fotó: Akasztó FC

Akasztó FC–Iváncsa KSE 1-4 (0-3)

Iváncsa: 1. félidő: Prokop – Szauter, Aradi, Varga, Nyúl, Pribék, Pintér, Cseszneki, Király, Kökény, Balogh L.

2. félidő: Dániel – Újvári, Madarász, Fekecs, Kovács D., Schnierer Joel, Cseszneki (Schnierer Balázs), Hujber, Szellák, Király, Killer. Vezetőedző: Domján Attila.

Domján Attila legénysége a Bács-Kiskun megyei I. osztályban szereplő Akasztó FC-vel vívta idei első felkészülési találkozóját, és nem is hagyott kétséget afelől, hogy melyik a jobb csapat. Cseszneki Richárd, Szauter István, és a frissen érkező Király Bence találataival már a szünetben 3-0 arányban vezetett a piros-fehér alakulat, majd a szintén új szerzemény Killer Máté második félidőben szerzett gólja állította be a 4-0-s végeredményt.

A túlerő sem tudta megállítani a piros mezes Iváncsát
Fotó: Akasztó FC

A 24 esztendős, Gárdonyból érkező Király Bencén kívül további igazolások is pályára léptek: a hálóőr Prokop Ratislav a SZEOL együttesétől tette át székhelyét Iváncsára, míg a 23 esztendős Pintér Bence a másodosztályban szereplő Váctól érkezett. Kökény Dorián személyében egy fiatal titán is a felnőtt kerettel készül, hiszen a fehérvári nevelésű játékos mindössze 17. életévében jár. Ezzel pedig még nem ért véget a sor, a közeljövőben újabb iváncsai igazolásokra lehet számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában