KFC Komarno–Aqvital FC Csákvár

2019.07.07. 19:44

Két gól a határon túl

A szlovák másodosztályban szereplő Komarno vendégeként nyert felkészülési mérkőzést az NB II-es Aqvital FC Csákvár labdarúgócsapata.

Nagy Péter

Galambos Ádám bombagóllal tért vissza Diósgyőrből F.: AFC

KFC Komarno–Aqvital FC Csákvár 1-2 (0-0)

Csákvár: Hermány – Csató, Albert I., Tányéros – Major G., Mészáros D., Kocsis B., Sándor Gy., Deutsch L. – Sejben, Baracskai. Csereként pályára lépett: Markek, Sipos Z., Mim, Galambos, Nándori, Pratsler B., Kiprich D., Varga Zs. Vezetőedző: Visinka Ede.

Gól: De Nguidjol (85.), ill. Galambos (60.), Mim (73.)

Galambos Ádám bombagóllal
tért vissza Diósgyőrből F.: AFC

Eseménytelen első félidőt és kiegyenlített játékot hozott a tikkasztó hőség ellenére 11 órakor kezdődő találkozó.

A második játékrész elején a hazaiak kapusa, Leckési csak kiütni tudta a labdát, Galambos Ádám pedig 17 méterről, kapásból kilőtte a bal sarkot, 0-1. A 73. percben tovább növelte előnyét a Csákvár, miután Pratsler Benjámin beadását Mim Gergely váltotta gólra, 0-2. A próbajátékon lévő De Nguidjol révén szépítettek a révkomáromiak, akik hiába mentek előre, az egyenlítés már nem jött össze, 1-2.

Az Aqvital FC legközelebb szombaton a Merkantil Bank Liga egyik újoncához, az Ajka együtteséhez látogat. Visinka Ede a hírek szerint nagy dobást tartogat a hétre, egy rutinos, NB I-es játékos érkezhet a Vértes lábához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában