Fordulást követően indult a motor

2019.07.15. 19:34

Győztes mérkőzés után indulhatnak edzőtáborba a csákvári labdarúgók

Harmadik felkészülési mérkőzésén hátrányból tudott fordítani, így egygólos győzelmet aratott az Aqvital FC Csákvár labdarúgócsapata.

Dévai Nándor Csaba

A második félidőben már sikerrel vették az akadályokat F.: aqvital

FC Ajka–Aqvital FC Csákvár 1-2 (1-0)

Ajka, 100 néző.

Ajka: Horváth (Balogh)– Köles (Csizmadia), Pákai, Bonivárt, Nagy B. – Kenderes, Nagy E. (Nagy I.) – Lakatos (Markó, Erős), Horváth P. (Lengyel), Csemer (Oláh) – Major N. (Nagy K.). Edző: Kis Károly.

Csákvár: Markek – Kip­rich D., Tányéros, Csató – Major G., Sipos Z., Mészáros D., Mim, Deutsch – Sejben, Baracskai. Csereként pályára lépett: Hermány, Daru, Galambos, Nándori, Varga Zs., Pratsler. Edző: Visinka Ede.

A kisebb sérüléssel bajlódó Kocsis Bencén, valamint Albert Istvánon kívül mindegyik nyáron érkező játékos szerepet kapott a csákvári együttesben, amely az NB II-be idén feljutó Ajka ellen vívott felkészülési mérkőzést. Visinka Ede legénysége két 2-1-es vereséget követően várhatta a találkozót, amely végül meg is hozta az első, nyáron aratott diadalt.

A második félidőben már sikerrel vették az akadályokat F.: aqvital

Tette mindezt úgy, hogy az első találatot a Veszprém megyei zöld-fehérek tudták bevinni, Major Norbert indítását követően Lakatos István mattolta Markek Tamást, 1-0. Az első félidő 39. percében szerzett találatot több már nem követte a játékrész folyamán, hazai előnynél fordulhattak tehát a csapatok.

A folytatásban magára talált az Aqvital, amely a 64. percben előbb a MOL Fehérvár FC II-től érkező Pratsler Benjámin büntetőből szerzett góljával egyenlített, majd tíz perccel később Daru Bence révén meg is fordította az eredményt, 1-2.

Győzelemmel hangolt tehát a Csákvár az ausztriai edzőtáborra, amelyre a Puskás Akadémia FC-vel egy helyen, Murauban kerül sor. Nem is fognak tétlenkedni: július 17-én 17.30-kor az osztrák másod­osztályban szereplő SV Loeben ellen lépnek pályára, majd 20-án 15 órakor a szlovén másodosztályú Fuzinar FC lesz az ellenfél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában