Fehérvár Cycling Team

2019.07.12. 20:28

Csak Temela ért célba

A májusi, pannonhalmi Visegrád 4 Ladies Series viadal után Zalaegerszegen és környékén újabb UCI-besorolású országúti kerékpárversenyen viaskodtak a női mezőny legjobbjai, köztük a székesfehérváriakkal.

Ferencz Balázs

Temela Eszter

Fotó: Vanik Z.

A V4 Ladies Series zalai állomásán kemény kihívás elé állította a versenyzőket a pálya, valamint a rekkenő hőség is. A Fehérvár Cycling Team csapat vezetője, Márkus János nem is számított elsöprő sikerre.

„A pálya sem könnyű, valószínűleg kevés versenyző fog limiten belül célba érni. Egyelőre még nem vagyunk azon a szinten, hogy bele tudjunk szólni egy UCI-verseny kimenetelébe, így reálisan nézve, ha egy emberünk be tudja fejezni értékelhetően a versenyt, azzal már elégedettek lennénk” – mondta a csapatvezető, s elégedett lehetett. A 126,9 kilométer hoszszú, szintkülönbségtől sem mentes távon négy fehérvári lány tekert.

Temela Eszter
Fotó: Vanik Z.

A mezőny Zalaegerszeg főteréről indult, majd Teskánd, Dobronhegy, Csonkahegyhát, Becsvölgye, Vörösszeg, Nagylengyel, Gellénháza, Zalaegerszeg útvonalon kellett megtennie három kört. A Fehérvár Cycling Team színeiben Temela Eszter, Szabó Adrienn, Hideg Nóra és Kapott Szonja alkotta a csapatot, végül csak Temela Eszter tudta értékelhetően befejezni a versenyt, a főmezőny 22. helyén zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában