Európa-bajnokság

2019.06.03. 21:20

Turbuczék hatodikok

Az Alba Öttusa SE sportolója, Turbucz Anna, valamint Pataki Balázs vegyes váltóban a hatodik helyen végzett a lengyelországi öttusa junior Európa-bajnokságon.

Ferencz Balázs

Turbucz Anna

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A junior Eb nyitó versenyszámát a németek nyerték. Turbucz Anna számára most kissé csalódást jelenthet a hatodik hely, hiszen tavaly az U19-es Eb lány váltójában Dallos Lillával aranyérmet szerzett.

Turbucz Anna
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Igazán népes delegációval, 13 öttusázóval utazott a magyar junior válogatott Lengyelországba. A korosztályos kontinensbajnokságon kedden a leány váltóban Guzi Blanka és Kállai-Simóka Nóra szerepel, szerdán a fiúknál színtiszta fehérvári váltó viaskodik, a Volán Fehérvárt erősítő Katona Bálint és Salga Gergő stafétáznak. A lányok csütörtöki egyéni elődöntőjében a Volán Fehérvár kiválóságai, Kovács Eszter és Szarka Luca, valamint Guzi Blanka, Sarcia Borbála indul. Pénteken a fiúk selejtezőjében a volános Bernáth Bálint, valamint Gaál András, Kardos Bence és Szép Balázs versenyeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában