MOL Vidi FC

2019.06.16. 20:41

Megkezdődött a kemény meló

A hétvégét már az ausztriai edzőközpontban töltötte az élvonalbeli MOL Vidi FC labdarúgócsapata, a keretben négy fiatal játékossal.

Nagy Péter

Nyári a Haladás engedélyével utazott el Ausztriába Fotó: HFC

Akadtak még hiányzók a buszra szállás pillanatában a most még MOL Vidiként, de július 1-jétől már MOL Fehérvárként működő piros-kék együttesből, hiszen a válogatottbeli kötelezettségük miatt Marko Nikolics vezetőedző néhány nap plusz pihenőt engedélyezett a Kovácsik Ádám, Vinícius Paulo, Boban Nikolov, Pátkai Máté, Kovács István és Szabó Bálint hatosnak.

Nyári a Haladás engedélyével utazott el Ausztriába
Fotó: HFC

Az ausztriai edzőtáborban kezdte meg a munkát a többiekkel az NB III-as tagságot az utolsó fordulóban bebiztosító második csapatból Tamás Olivér és Németh Botond, valamint a Haladás két labdarúgója, az U18-as válogatott Halmai Ádám, illetve az első osztálytól búcsúzó vasiaknál két alkalommal pályára lépő Nyári Patrik is. A Vidi június 27-ig gyakorol Bad Waltersdorfban, első felkészülési meccsét június 22-én az orosz Ahmat Groznijjal vívja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában