Veterán Fesztivál

2019.06.25. 22:19

Ezt egy életen át kell játszani!

Tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a Veterán Fesztivál, ahol a Videoton labdarúgói is megmérettették magukat.

Nagy Péter

A lendület talán egy kicsit alábbhagyott, de fineszes megoldásokból még így is akadt bőven az Angyalföldi Sportközpontban Fotó: MLSZ

Nem múlhat el egy év sem anélkül, hogy újra stoplist ne húzzanak „élesben” a Vidi örökifjú futballistái. A Veterán Fesztiválra azon csapatok – köztük a fehérvári – nyertek „bebocsájtást”, amelyek a 2018/19-es tornasorozatban megnyerték a csoportjukat, vagy megcsípték a két legjobb második hely egyikét. A koronázóvárosi alakulat a következő kerettel utazott el a fővárosi viadalra: Tiber László, Fister Ferenc, Végh Tibor, Fenyvesi Tamás, Podt Sándor, Tersánszki Tibor, Vass József, Sugár Tibor, Kádár Lajos, Decsi János, Magyar József, Májer József, Botos István, Nemcsák Károly és Hegyi Iván.

A lendület talán egy kicsit alábbhagyott, de fineszes megoldásokból
még így is akadt bőven az Angyalföldi Sportközpontban Fotó: MLSZ

A piros-kékek között számos, kifejezetten kispályás „specialistát” találhatunk, de sajnos idén nem jött ki nekik a lépés, így a 10. helyen zártak. Azért volt minek örülni a Fejér megyei társaságnál, hiszen Kádár Lajos személyében ők adták a torna gólkirályát.

– Mindig nagyon várjuk ezt az összejövetelt – mondta Tiber László csapatvezető. – Sokat jelent számunkra olyan egykori kiválóságok jelenléte, mint Fenyvesi Mátéé vagy Nyilasi Tiboré. A foci szeretete számunkra örök, egy ilyen eseményre akár az ország másik végébe is elmegyünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában