női foci

2019.06.21. 11:00

A hazaiak örülhettek

A Dunaújvárosi Városi Labdarúgó Szövetség rendezésében a Carissa női labdarúgó-bajnokság negyedik, utolsó fordulójára került sor.

Káldor András

A szezonban több mint száz játékos lépett pályára Fotó: DLSZ

A mostani viadalon négy csapat vett részt, a legnagyobb kérdés az volt, hogy az eddigi három körből kettőt megnyerő és a bajnokságban is éllovas Baracs SE képes lesz-e hazai pályán is sikert aratni. A Dunaújváros PASE játékosainak sikerült keresztülhúzni a házigazdák számításait, mert hat mérkőzésükből ötöt megnyerve szerezték meg ennek a fordulónak az első helyét, megelőzve a második baracsiakat, valamint a Holler UNFC és a kecskeméti Mercedes KLCKTE SI gárdáját. A DPASE sikere azonban csak annyiban befolyásolta a bajnokság végső sorrendjét, hogy az újvárosiak ezzel feljöttek a második helyre, megelőzve az Ikarust, míg a bajnoki címet ezúttal a Baracs SE szerezte meg.

A szezonban több mint száz játékos lépett pályára
Fotó: DLSZ

A Carissa női bajnokság végeredménye: 1. Baracs SE 36 pont, 2. Dunaújváros PASE 26, 3. Ikarus Maroshegy 25 pont, 4. SK Tóalmás 13 pont, 5. Szekszárdi UFC 9 pont, 6. Mercedes KLC-KTE SI 7 pont, 7. P.O.N.I. 6 pont, 8. Holler UNFC 5 pont, 9. DPASE Fakó 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában