Javítanák a botlásukat

2019.05.17. 19:20

Miskolcra látogat a Fehérvár Enthroners

A magyar első osztályú amerikaifutball-bajnokság 4. fordulójában a nagy múltú, ám idén halovány formát mutató Miskolc Steelers együtteséhez látogat a Fehérvár Enthroners csapata.

Dévai Nándor Csaba

Háromból semmi – egyelőre ezzel a mérleggel áll a miskolci gárda az első osztály idén csupán hat együttest felsorakoztató tabellájának ötödik helyén. Mindez kifejezetten annak fényében adhat okot a meglepetésre, hogy a tavalyi döntő egyik résztvevőjéről, valamint az elmúlt évek rájátszásainak egyik meghatározó szereplőjéről van szó. Az idén már három irányítót kipróbáló miskolci gárda számára nem valószínű, hogy szombaton érkezik a megváltás, elég csak arra gondolni, hogy az őket 41-14 arányban legyőző Kijev Capitalst a Fehérvár Enthroners 23-7-re kalapálta el. Jim Ward tanítványainak pedig motivációból sem lesz hiányuk, miután az előző fordulóban Székesfehérváron, hazai pályán szenvedtek vereséget a nagy rivális Budapest Wolvestól.

A Miskolc melletti Felsőzsolcán rendezett találkozón azonban nem lehet csapata segítségére a Wolves ellen igen súlyos sérülést szenvedő Max Nedzelsky, Horváth Péter és Mike Wallace, így a Koronázóknak nélkülük kell majd visszatérniük a győzelem ösvényére. A találkozó 12 órakor kezdődik.

Vezető képünk archív felvétel, illusztrációként szolgál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában