Challange Day

2019.05.30. 21:14

A Székesfehérvári Németh László Általános Iskola volt a legaktívabb a kihívás napján

A Székesfehérvári Németh László Általános Iskola volt a legaktívabb a kihívás napján megrendezett tanintézmények közötti versenyben.

Nagy Péter

167 oktatási intézmény „mozdult” meg hivatalosan május 29-én, szerdán a kihívás napján azzal a céllal, hogy a nebulók legalább 15 percet aktívan, sportolással töltsenek el. A képzeletbeli dobogó legfelső fokára a Székesfehérvári Németh László Általános Iskola állt, míg a 4. helyen a Móri Radnóti Miklós Általános Iskola Báró Nádasdy Tamás Tag­iskola Csókakő végzett.

A települések között 87-en adták le nevezésüket hét kategóriában.

A Település II. kategóriá­ban sokáig éllovas Hantos a 18 órás részeredményeket követően még vezetett, majd visszaesett a második helyre, megelőzve a bronzérmes Csákberényt (utóbbi Csókakővel együtt indult). Az állás a zárásig (21 óra) már nem változott, így a Baranya megyei Nagynyárádé lett az arany.

A 70 ezer fő feletti települések és fővárosi kerületek kategóriájában (VII.) Székesfehérvár másodikként zárt Újpest Önkormányzata mögött, a dobogó legalsó fokára pedig szintén budapesti kerület, Zugló állhatott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában