Foci

2019.04.21. 08:00

Tizenkettedikre hajt a Puskás II

Az NB III 24. fordulójában megyénk labdarúgócsapatai közül egyedül a MOL Vidi FC II együttese lép pályára hazai környezetben.

Káldor András

Fotó: Pixabay.com

A Közép csoportban a hetedik Iváncsa a tabella 11. helyén álló Kecskemét vendége lesz. A piros-fehérek ősszel Büki Baltazár és Berényi Balázs találataival 2-0-ra nyertek hazai pályán. Aránylag kevés helyzet jellemezte a meccset, amelyen az Iváncsa gólzsákja, a jelenleg 11 gólos Balogh László nem játszott. Ez most sem lesz másként, ugyanis a támadó öt sárga lapja miatt kénytelen lesz kihagyni az összecsapást.

A listavezetőtől hétpontnyira a negyedik pozícióban tanyázó Dunaújváros a 10. helyezett Kozármislenyhez látogat. A múlt héten a Hódmezővásárhelyt alaposan helybenhagyó újvárosiak ősszel gól nélküli döntetlent játszottak ellenfelükkel, amennyiben azonban merészebb céljaik vannak, akkor nyerniük kell.

Mindkét találkozó vasárnap 16.30 órakor kezdődik.

Büki Baltazár tavaly betalált a Kecskemét kapujába
Fotó: IKSE

A Nyugat csoportban a MOL Vidi FC vasárnap 11 órakor a Pénzügyőr csapatával játszik kiesési rangadót Sóstón. A piros-kékek a 15. helyet foglalják el, két ponttal aktuális riválisuk mögött, úgyhogy székesfehérvári siker esetén helyet cserélnének a gárdák. A tavaly még sereghajtó pasarétiek tavasszal eddig csak egy meccset veszítettek, azt is az éllovas Ajka vendégeként.

A negyedik Puskás Akadémia FC II jó szériában van, immár tizenegy mérkőzés óta veretlen, és zsinórban négy győzelmet ért el. Vasárnap 16.30-tól igazán éles meccs vár a felcsútiakra Komáromban. A PAFC II három ponttal előzi meg a Bozsik-csapatot, a Vál-völgyiek visszavágnának őszi 2-0-s vereségükért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában