NB II

2019.04.05. 19:12

Kamilla lehet gyógyír a Csákvár problémáira

A hat mérkőzés óta nyeretlen Aqvital FC a tavaly még élvonalbeli Balmaz Kamilla Gyógyfürdő otthonában törheti meg rossz sorozatát vasárnap 16.30-kor az NB IIes labdarúgó-bajnokságban.

Nagy Péter

Ősszel a remek formában játszó Csákvár három góllal győzött

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A szebb napokat látott Balmazújváros ellen találhat vissza a győzelem útjára az őszi formáját továbbra is csak kereső Aqvital FC Csákvár labdarúgócsapata a Merkantil Bank Liga NB II. 31. fordulójában. Ha a vértesiek idegenbeli eredményeit nézzük, akkor erre minden esély megvan, hiszen ez idáig 22 pontot gyűjtöttek, illetve ugyanennyi találatot szereztek az úton. Ha a Fejér megyeiek tavaszi szezonját vizsgáljuk, akkor már korántsem ilyen rózsás a helyzet: 9 meccs, 1 győzelem, 5 döntetlen és 3 vereség a mérlegük. A tabella hátsó felében tanyázó Tiszakécske ellen is gólképtelen maradt a kék-sárga brigád a múlt héten, igaz, ezzel egy időben legalább nullán tartották az ellenfelet Kiprich Dávidék.

Ősszel a remek formában játszó Csákvár három góllal győzött
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

– A vasárnapi meccs egyetlen pozitívuma, hogy nem kaptunk gólt. Remélem, legközelebb megtaláljuk a góllövő cipőnket, és végre begyűjtjük a három pontot – mondta Szijjártó István vezetőedző.

A télen távozó Bobál Gergely, Nagy Zsolt, Tamás Nándor támadóhármas hiányát még mindig keményen megérző csákváriaknak az új évet jól kezdő, de azóta visszaeső Balmaz vendégeként már nem lehet több kifogásuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában