fvse

2019.03.08. 19:12

Volt élvonalbeli csapat érkezik a Csitáry Uszodába

A tavaly még első osztályú szegedi vízilabdacsapat teszi tiszteletét a Csitáry Uszodában szombaton 16 órakor a férfi OB I/B 17. fordulójában.

Nagy Péter

Mondhatni, későn kapta el a fonalat a fehérvári pólócsapat, amely az utolsó három játéknapon két győzelmet szerzett, valamint ki-ki meccsen maradt alul az éllovas, és mindeddig veretlen BVSC otthonában. Gyöngyösi János fiai így nagy valószínűséggel a 9. helyen fejezik be az alapszakaszt, a rájátszást pedig az alsóházban folytatják. Szombaton az a Szeged látogat Fehérvárra, amely tavaly még az élvonalban szerepelt. Novemberben már találkoztak a felek, akkor nem sok babér termett Albert Barnabáséknak, akik 18-8-as vereséggel távoztak a Dél-Alföldről. A vendégek jelenleg a tabella második pozícióját foglalják el, egyedül a listavezető zuglóiaknak hódoltak be a mostani kiírásban, ennélfogva az FVSE pontszerzése a bravúr kategóriába tartozna.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában