Bravó!

2019.03.18. 20:33

Szép eredményekkel térhettek haza a Székesfehérvári Jégmadár műkorcsolyázói

A Valentin Cup névre hallgató nemzetközi műkorcsolyaversenyen a Székesfehérvári Jégmadár egyesület 18 versenyzőjével szerepelt.

Horog László

Nem okoztak csalódást a fehérvári műkorcsolyázók

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A korábbi években – a viadal elnevezéséből adódóan – a Valentin-naphoz kapcsolódó műkorcsolyaversenyt február közepén rendezték a fővárosban, ezúttal az országos bajnokság miatt később, márciusban került rá sor, immár harmadszor. A fehérváriak 18 sportolót neveztek az erőpróbára, amelyen szlovák és horvát versenyzők is szerepeltek a versenysport kategóriában, az ISU-viadalon, valamint a rekreációs versenyen, amely inkább szabadidősport jellegű.

Nem okoztak csalódást a fehérvári műkorcsolyázók
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A fehérváriak az alábbi eredményeket érték el. Chicks Girls II kategória: Bráth Hanna 4. hely, Schall Natália Panka 6. hely, Hesz Fanni 7. hely. Cubs I: Hartdégen Lili 4. hely.

Basic Novice I: Németh Petra 6. hely. Basic Novice II: Czakó Luca 8. hely. Intermediate: Simkó Emese 7. hely, Szabó Jázmin 9. hely. Recr. B Silver: Purgel Anna 1. hely, Balogh Zita 2. hely. Recr. C Gold: Kiss Júlia 3. hely, Szente Antónia 5. hely. Recr. D Masters: Szabó Klaudia 2. hely. A lányok edzője, Oros Hajnalka elmondta, elégedett tanítványai teljesítményével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában