volán fehérvár

2019.03.03. 19:37

Keserédes volt a kairói torna

Az öttusa Világkupa idei első megmérettetésén Kovács Sarolta bronzérmet szerzett, Kállai Ákos szövetségi kapitány természetesen elégedett volt a Volán Fehérvár versenyzőjének teljesítményével.

Káldor András

Kállai Ákos (balra) főként a pozitívumokra koncentrál

Fotó: ÖKK

– Egész nap remekül teljesített, nyerte a vívást és a lovaglást, úszásban harmadik lett és a futás is jól ment. A lövészettel meggyűlt a baja, így bár elsőként állt rajthoz a kombinált számban, nagyot kellett küzdenie, hogy versenyben maradjon a dobogóért. Igazán megérdemelte az érmet, hiszen óriásit versenyzett, és a laser run-ban is hatalmasat küzdött – fogalmazott Kállai.

Kállai Ákos (balra) főként a pozitívumokra
koncentrál
Fotó: ÖKK

A kapitány kitért arra is, hogy Alekszejev Tamarának most nem igazán jött össze semmi, a mezőny hátsó harmadában végzett.

– Soha nem láttam még ennyire elveszettnek a vívópáston, a lovaglása is szörnyen zavaros volt, de végül sikerült befejeznie a számot. Viszont a lehetetlennek tűnő helyzetben sem adta fel. Az ő erőssége abban áll, hogy minden egyes vereség után a megoldást keresi, és soha nem adja fel – tette hozzá Kállai Ákos.

A magyarok nélküli férfi döntőben hazai siker született, Ahmed Elgendy állhatott a dobogó legfelső fokára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában