Feledtetnék a hétvégi fiaskókat

2019.03.05. 21:58

A Csákvár és a Békéscsaba is vereséggel hangolt a szerdai összecsapásra

Hétközi forduló következik a Merkantil Bank Liga NB II-ben, ahol az Aqvital FC Csákvár a Békéscsaba 1912 Előre otthonába látogat majd.

Dévai N. Csaba

Megbosszulná az őszi hazai vereséget a Csákvár

Fotó: Egyesület

Nem lesz egyszerű dolga Szijjártó István együttesének, akik egy olyan Békéscsabánál vendégeskednek majd, akik a hétvégén meglepetésre 1-0-ra kikaptak a 17. helyen álló Siófoktól. Ezek után természetesen a lila-fehérek szeme előtt is a becsületükön esett csorba kiköszörülése fog lebegni, csakúgy, mint a vasárnap háromgólos vereséget szenvedő Fejér megyeiek esetében.

A Csákvár feladatát – azon kívül, hogy egy nagyon erős, a tabella negyedik helyét elfoglaló együttessel fognak összecsapni – tovább nehezíti, hogy kapusposzton mind Hermány Bence, mind Tóth Balázs kisebb sérüléssel bajlódott az elmúlt napokban, így ez a kérdés foglalkoztathatja a csapat szakmai stábját. Pozitívum viszont, hogy Baranyai Ádám eltiltása letelt, így az ő játékára ismét lehet majd számítani. A jelenleg kilencedik helyen álló alakulat hatodik idegenbeli győzelmére hajt, amivel a riválisok eredményeinek kedvező alakulása mellett a hatodik helyig küzdheti fel magát. Ehhez mindenképpen elengedhetetlen lesz, hogy a vasárnapi védelmi megingások számát közel nullára csökkentsék, valamint az ellenfél kapuja előtt adódó lehetőségeket kíméletlenül kihasználják majd.

Megbosszulná az őszi hazai vereséget a Csákvár
Fotó: Egyesület

A tavalyi 1-1 után idén a három pontért utazik tehát a Kórház utcai stadionba a Csákvár, a mérkőzés 19 órakor veszi kezdetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában