Fehérvár Rugby Club

2019.02.25. 19:41

Sikerrel zárult a téli teremtorna

Véget ért a Fehérvár Rugby Club által szervezett négy fordulós téli teremrögbi-bajnokság, ahol három korosztályban mérkőzhettek meg egymással az utánpótláskorú rögbisek.

Dévai N. Csaba

Éles helyzetben is kipróbálhatták magukat az ifjak

Fotó: Fehérvár Rugby Club

A jó hangulat mellett a szakmai felkészítés is fontos szempont volt a torna során, hiszen az ütközések nélküli játékrendszerben fontos volt a kombinatív, kreatív játék.

A négy forduló összetett eredményei alapján az U10-es korosztály bajnoka a nádasdladányi Gróf Nádasdy Ferenc Általános Iskola lett, 17 ponttal. Mögöttük a Táncsics Mihály Általános Iskola végzett, mindössze egy ponttal lemaradva, míg a bronzérem a zámolyi Csanádi Imre Általános Iskola vitrinjébe került.

Éles helyzetben is kipróbálhatták magukat az ifjak
Fotó: Fehérvár Rugby Club

U12-es korcsoportban az Esztergomi Vitézek és a Táncsics Mihály iskola leánycsapatai végeztek az élen, előbbi az egymás ellen elért eredménynek köszönhetően győzött, harmadikok a maglódi Fekete Oroszlánok lettek.

Az U14-esek versenyében az előzetes várakozásoknak megfelelően duplázni tudtak az esztergomiak, akiknek fiúcsapata szintén egymás elleni eredményük alapján előzte meg leánycsapatukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában