Elfogadott bocsánatkérés

2019.02.27. 09:00

Sigér elnézést kért Hegedűstől

A Ferencváros elleni mérkőzésen Sigér Dáviddal ütköző Hegedűs János már kezd felépülni a találkozón összeszedett agyrázkódásából.

Dévai N. Csaba

Hegedűs (b) egyelőre még nem edzhet társaival

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Amilyen sima volt a találkozó a játék képét és az eredményt tekintve, olyan nagy izgalmakat okozott a két játékos öszszefejelése az első félidőben, ezt követően nyakmerevítőben kellett levinni a Puskás Akadémia 22 éves játékosát. A felcsúti futballistát a baleset után azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy emlékezetkiesése volt, valamint a fél arcát nem érezte. Az esetet követően az egyébként vétlen Sigér Dávid azonnal felvette a kapcsolatot Hegedűssel.

– Miután nem volt meg a telefonszáma, még a mérkőzés napjának estéjén írtam neki a közösségi oldalon, hogy remélem, nincsen nagy baj, és hamar rendbe jön! – mondta Sigér. – Hétfőn telefonon is felhívtam, hogy elnézést kérjek. Néhány percet beszélgettünk, semmiféle neheztelést nem éreztem a hangján, elfogadta a bocsánatkérésemet. Sőt, megköszönte, hogy felhívtam, jólesett neki.

Hegedűs (b) egyelőre még nem edzhet társaival
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A rendkívül sportszerű gesztus különösen annak fényében elismerésre méltó, hogy a közelmúltban több durva megmozdulás után is elmaradt a bocsánatkérés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában