Ég a diósgyőri vonal

2019.02.13. 19:56

Prosser Dániel is a DVTK-ban kötött ki

Tajti Mátyás, Tamás Márk, Szabó Bence és Márkvárt Dávid után újabb felcsúti labdarúgót szerződtetett a kiesés ellen menekülő borsodi gárda.

Nagy Péter

Prosser is segíthet a kiesés ellen zajló küzdelemben Fotó: DVTK

Sokaknak feltűnhet az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok közötti átmenet, nos, valami hasonlót tapasztalhatunk a tabellán egymás közelségében található DVTK és a Puskás Akadémia közt is. Az egykoron Felcsúton tevékenykedő szakemberek közül ifj. Tajti József jelenleg, míg Benczés Miklós a múltban látta el a diósgyőriek sportigazgatói posztját – innen is a szoros kapcsolat.

Prosser is segíthet a kiesés ellen
zajló küzdelemben Fotó: DVTK

Arról már egy ideje hallani, hogy a miskolciak szívesen látnák soraikban a PAFC védőjét, Jonathan Herist, aki a Honvéd elleni legutóbbi bajnokin finoman szólva se teljesített meggyőzően, ráadásul egy felesleges szabálytalanság miatt kiállították a hajrában. Most mégsem a belga bekk került Fernando Fernándezék látószögébe, hanem Prosser Dániel, aki az őszt a romániai első osztályban szereplő Sepsi OSK-nál töltötte. (Itt mindössze két meccs jutott neki a ligában.) Prosser fél évig kölcsönben kerül a piros-fehérekhez. A Puskás eközben igazolt is egyet: a 18 éves Szabó Patrik a ZTE FC-től érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában