Kairóban

2019.02.28. 22:19

Nem lettek finalisták a fehérvári öttusázók

A férfiak selejtezőjével folytatódott az öttusázók világkupa-sorozata, bár két fehérvári versenyző is küzdött a döntőbe jutásért, ez egyiküknek sem sikerült.

Káldor András

Harangozó Bence (jobbra) a laser-runban mutatott elsöprő teljesítményével jutott tovább

Fotó: Kricskovics Antal/ Fejér Megyei Hírlap

Kezdésképpen egy kicsit azonban visszautalnánk a nők csütörtöki selejtezőjére, mivel a fáraók országában nem működött kimondottan zökkenőmentesen az információs rendszer, ennek köszönhetően sokkal jobb hírekkel szolgálhatunk, mint azt a csütörtöki számunkban tettük. A laser run után végül a négyből nem két, hanem három magyarnak – Kovács Sarolta, Alekszejev Tamara, Földházi Zsófia – sikerült a pénteken megrendezésre kerülő döntőbe jutni.

A férfiaknál három csoportban 75 versenyző küzdött azért, hogy szombaton ott legyen a 36 fős fináléban. Az A jelű csoportban a Honvéd pentatlonistája, Szabó Illés a 7., a B csoportban a Volán Fehérvárt képviselő Harangozó Bence a 17., míg Málits István a 19. helyen zárta a vívást. Az uszodában sem ment sokkal jobban, Szabó újfent 7. lett, Harangozó a 10., Málits pedig a 22. pozíciót szerezte meg magának. A végső számot, a laser runt így nem éppen kedvező helyekről indíthatták a fehérváriak, így nem lehetett azon csodálkozni, hogy Szabó mellett egyikük teljesítménye sem ért döntőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában