Hét bogárdi íjász az országos bajnokságra

2019.02.26. 13:24

Katona Dorottya aranyérme

A Közép-dunántúli régió országos bajnokságra minősítő íjászversenyét a hétvégén, Alsóörsön rendezték. A Sárréti Íjász Club mind a hét versenyzője eredményesen szerepelt, és kvalifikálta magát a döntőre.

V. Varga József

Katona Dorottya aranyérmet szerzett Alsóörsön Fotó: Az egyesület

Katona Dorottya – aki most tudott visszatérni a versenysporthoz – magabiztos teljesítményével aranyérmet szerzett női olimpiai kategóriában. Korábbi többszörös bajnokként ezzel a szép és biztató eredményével újra a hazai élmezőny tagja lehet. A serdülők között Jászter Botond ezüstérmet, a gyermekek versenyében Lénárd Roland ezüst- és Fekete Zétény bronzérmet szerzett. A klub felnőtt férfi versenyzői most lemaradtak a dobogóról, de az országos bajnokságon Katona Alex, Széplaki Zoltán és Téglás László is tovább öregbítheti a település és a klub hírnevét.

Katona Dorottya aranyérmet szerzett Alsóörsön
Fotó: Az egyesület

A Sárréti Íjász Club évek óta eredményes munkát végez, a város és a régió sporteseményeinek aktív résztvevői, tevékenységüket sokan ismerik, és országos szinten is jelentős elismeréseket szereztek. Az egyesület továbbra is toborozza az íjászat iránt érdeklődő ifjakat és felnőtteket, felszerelést biztosítanak, de a saját íjjal rendelkezők jelentkezését is ugyanúgy várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában