Videoton Box Club

2019.02.24. 10:35

Jól sikerült Márton Balázs visszatérése

Egyhangú pontozással verte Rózsás Gyulát Márton Balázs, a Videoton Box Club váltósúlyú profi ökölvívója.

Nagy Péter

Hiába a fordított alapállás, Márton pofonjai így is ültek

Fotó: Thomas K.

A budakalászi Magyar Ring Gálán bokszolt újra 14 hónapos kihagyást követően a fehérvári bunyós, Márton Balázs (4 győzelem, 1 vereség, 1 döntetlen). A telt házas eseményen a Videoton Box Club 27 éves öklözője a második párban kapott szerepet Rózsás Gyulával (6 győzelem, 7 vereség, 1 döntetlen). A kellemetlen stílusáról, fordított alapállásáról ismert Rózsás nem ígérkezett egyszerű feladatnak, hiszen a 19 esztendős budapesti rivális többször meccselt már brit, olasz vagy német rendezvényeken.

Hiába a fordított alapállás, Márton pofonjai így is ültek
Fotó: Thomas K.

A találkozót négy menetre írták ki, amit végül a koronázóvárosi sportoló egyhangú pontozással megnyert. Gábris Búlcsú mérkőzésvezető 39-37, Sasvári Tamás, valamint Budai Ferenc pontozók 40-36 arányban látták jobbnak a Fejér megyei ökölvívót.

– A pénteki napot sikeresen teljesítettük kis csapatommal, úgy érzem, jó úton vagyunk. Köszönöm azoknak, akik elkísértek és segítették, támogatták a munkánkat! – mondta a győztes a párharc után.

Kiliti Ferenc tanítványára a tavasszal újabb gála vár, aki valószínűleg Fehérváron is fellép majd a későbbiekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában