Aqvital FC Csákvár

2019.02.22. 19:59

Ezúttal nem ártana legyűrni az MTE-t

A Merkantil Bank labdarúgó NB II 25. fordulójában az Aqvital FC Csákvár együttese a Budafoki MTE vendége lesz vasárnap 14 órakor.

Káldor András

A Csákvár 2017 októberében nyert utoljára Budafokon Fotó: bmte.hu

Fotó: Káldor András/Fejér Megyei Hírlap

Mondhatni nincs éppen jó sorozatban a Csákvár, már ami a Budafoki MTE elleni legutóbbi mérlegüket illeti, hiszen az ezt megelőző két találkozó után inkább a Promontor-utcai gárda örülhetett. Egy éve, hazai pályán 3-1-es vereséggel zártak, majd ősszel gól nélküli döntetlent játszottak velük a Fejér megyeiek. Mindenesetre nem vár könnyű kilencven perc Szijjártó István vezetőedző csapatára, mivel a tél folyamán jelentősen megerősödött, a tavaszi idényt kimondottan jól kezdte a piros-fekete gárda.

A Csákvár 2017 októberében nyert utoljára Budafokon Fotó: bmte.hu

Az egykori Vidi-kedvenc, Csizmadia Csaba dirigálta, kiesés elől menekülő legénység csupán egyetlen helyet lépett előre a téli szünethez képest, ám a korábbi egypontos előnyét négyre növelte a 18. helyezettel szemben, köszönhetően annak, hogy az idei három fordulóban hat pontot szerzett. A héten pedig a csapathoz érkezett a legutóbb az ETO FC Győrt erősítő 23 esztendős Mervó Bence, aki közös megegyezéssel távozott a zöld-fehérektől és szabadon igazolható játékosként fél plusz egy évre szóló szerződés kötött a Budafokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában