DUE vs. UVSE

2019.02.15. 22:31

Az első helyről dönthetnek

A női vízilabda OB I két éllovasa, a jelenleg első helyen álló UVSE és a második Dunaújváros feszül egymásnak a III. Kerületi TVE uszodájában.

Dévai Nándor Csaba

Pontos újvárosi lövések kellenek majd a sikerhez

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Ha van csapat Magyarországon, aki befoghatja a pontvadászatot eddig hibátlanul vezető budapesti alakulatot, az egészen biztosan a DUE-­Maarsk Graphics együttese. Az egy vereséggel álló, 2018 áprilisában a LEN-kupát elhódító gárda tavaly is hatalmasat küzdött az aranyéremért, amit végül az újpestiek nyertek.

Pontos újvárosi lövések kellenek
majd a sikerhez
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Ugyanilyen eredménnyel ért véget a két csapat közötti decemberi Szuperkupa-döntő is, ahol három góllal bizonyult jobbnak az UVSE, valamint szezonbeli első bajnoki találkozójuk, ahol ugyancsak három gól differencia döntött – nem a dunaújvárosiak javára.

A hétvégén két DUE- és négy UVSE-játékos volt ott a Hollandia elleni Világliga-selejtezőn a magyar válogatott színeiben, jól ismerik tehát egymást a csapatok kulcsjátékosai. A mérkőzés szombaton 12 órakor kezdődik, jegyvásárlásra a helyszínen nem lesz lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában