Egy győzelem, két döntetlen

2019.02.12. 19:11

A fehérváriak továbbra is jó formában terelgetik bábuikat

Nem szenvedtek vereséget a megye sakkcsapatai az NB II-es bajnokság ötödik fordulójában.

Ferencz Balázs

Az NB II-es Breyer csoportban a Fehérvár SE az Esztergom csapatát fogadta, és megőrizte veretlenségét a bajnokságban. Fehérvár SE–Esztergomi SC 7,5-4,5. Győzött: Csire Bence, Albrecht Gábor, Szabó Lőrinc, Nádi Ferenc, Fellegi Zoltán, Pais Nimród, Rabi-Nagy Dániel. Döntetlen: Szabó Kristóf.

Az Asztalos csoportban megyénk mindkét csapata idegenben szerepelt. A Királysakk SE a Komló vendége volt. Komlói BSK–Királysakk SE 6-6. Győzött: Jánoshalmi Attila, Katona Ferenc, Reményi Szilárd. Döntetlent ért el: Horváth József, Brayer János, Zsigmond Károly, Csernyiczky László, Zelenák Donát, Angyal Ferenc.

A Sárosd csapata Nagy­atádon vendégszerepelt, és meglepetésre döntetlent ért el a korábbi sokszoros bajnok ellen. Nagyatád SE–Sárosdi SE 6-6. Győzött: Kratzmajer Ákos, Pap Béla, Berei Zsolt. Döntetlent ért el: Szabó Levente, Parrag Sándor, Klimkó Csaba, Ocztos Dominik, Szunyogh István, Csordás Péter.

A Fehérvár SE tíz, a Királysakk SE nyolc, a Sárosdi SE pedig hat ponttal áll a tabellán.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában