Alba Fehérvár

2019.01.31. 19:13

Túl sok hibával játszottak

Listavezetőként utazott, végül 84-80-as vereséget szenvedett az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata a nemzetközi kupában, Bulgáriában, a Lukoil Levszki vendégeként.

Horog László

Jesus Ramirez nem lehetett boldog Szófiában Fotó: fiba.com

A FIBA Europe Cup második csoportkörének 5. fordulójában volt esély a fehérváriak sikerére, végül nagy küzdelemben négypontos vereséget szenvedtek. – Hullámzó mérkőzést vívtunk. Voltak kimondottan jó időszakaink, ám a kivitelezésünkbe rendre hiba csúszott, ezért tudott legyőzni bennünket a szófiai csapat. Támadásban és védekezésben is túl sokat rontottunk, nem volt igazán jó a dobószázalékunk, semmilyen játékelemben nem tudtunk kiemelkedően teljesíteni.

Jesus Ramirez nem lehetett boldog Szófiában
Fotó: fiba.com

Ezért nem tudtuk a magunk javára fordítani az összecsapást. Nem a vereséggel van bajom, hanem inkább azzal, hogy nem hajtottuk végre megfelelően azokat a feladatokat, amiket begyakoroltunk a tréningeken. A csoportban még nem dőlt el semmi, optimista vagyok. Remélem, az utolsó fordulóban immár teljes csapattal le tudjuk győzni az izraelieket és továbbjutunk – mondta a fehérváriak vezetőedzője, Jesus Ramirez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában