teremlabdarúgó torna

2019.01.11. 22:45

Parketten a Vidis lányok

Szombat kora délután útjára indul a labda a VOK-ban a női Jet Sol Liga csapatai számára kiírt idei teremlabdarúgó tornán.

Káldor András

Zsinórban második alkalommal rendezi Székesfehérvár a kupát, melyen nyolc csapat verseng egymással két napon keresztül, az MTK együttese pedig második győzelmére készülhet. Az első napon a csoportküzdelmekre kerül sor, méghozzá két csoportban. Az „A” jelű négyesben találjuk az NB II Nyugati csoportjának éllovasát, a vendéglátó Mol Vidit, valamint a Ferencvárosi TC, az Astra-ALEF HFC és az ETO FC Győr gárdáit. A „B” csoportba sorsolták az MTK Hungária FC, az MLE, a Haladás Viktória és a Szent Mihály csapatait. A 14 órakor kezdődő tornán valamennyi csapat két-két tizenkét perces mérkőzést játszik mindhárom ellenfelével, majd az így kialakult sorrendben a négyesek első két helyezettjei a felső-, harmadik és negyedik helyezettjei az alsóházban küzdenek a helyosztókon. A vasárnap 12.15-kor induló helyosztók 20 perces mérkőzések lesznek.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában