Horvát gólkirály Fehérváron

2019.01.13. 07:38

Nemzetközi rutinnal bíró csatárral erősített a Vidi

Futács Márkóval a soraiban vágott neki a spanyolországi edzőtábornak a labdarúgó NB I címvédője.

Nagy Péter

Fotó: Mol Vidi FC

A Mol Vidi FC saját honlapján jelentette be, hogy megállapodott a legutóbb a horvát Hajduk Split színeiben futballozó Futács Márkóval. A 28 esztendős labdarúgó olyan gárdákban fordult meg, mint a francia Nancy, a Bundesligában szereplő Werder Bremen vagy a szintén német Ingolstadt. Később Angliában a Portsmouth, a Leicester és a Blackpool mezét is magára ölthette, miután az NB I-es Diósgyőr és a török élvonalbeli Mersin Idamnyurdu brigádjához került. Utóbbi társaságtól érkezett Splitbe, ahol első idényében 28 meccsen 21-szer volt eredményes – ezzel gólkirályi címet szerzett.

Fotó: Mol Vidi FC

A háromszoros magyar válogatott támadó már piros-kékben jelent meg szombaton délután a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, majd új társaival elutazott Marbellára. A csapat három és fél órás eseménytelen út után érkezett meg az andalúz városba, ahol Marko Nikolics 19 órakor már edzést vezényelt fiainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában