foci

2019.01.11. 19:25

Két meccset hagy ki Vinícius

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága nyilvánosságra hozta a decemberi Mol Vidi FC–Ferencváros-rangadón történt incidensek utáni döntéseit.

Dévai Nándor Csaba

Nem éppen a labdarúgásé volt a főszerep az ősz egyik legjobban várt mérkőzésén, a végül 2-1-es Vidi-győzelmet hozó találkozón. A már öt perc elteltével paprikás hangulatúvá vált meccsen hazai oldalról Vinícius, Pátkai Máté és Kovács István, míg a vendégeknél Leandro viselkedése ütötte ki a biztosítékot a szurkolóknál, és ennek most meg is lett a következménye.

A Vidiből végül csak Vinícius kapott büntetést, két meccset lesz kénytelen kihagyni, miután a Fradi egyenlítő góljánál fejbe rúgta Varga Rolandot. A zöld-fehérektől Leandro szintén eltiltásban részesült, egy tömegjelenetnél történő rúgása miatt. Ez azt jelenti, hogy a Vidi hátvédje sem a Puskás Akadémia, sem a Diósgyőr elleni mérkőzésen nem léphet majd pályára.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában