Hetedszer zárták az évet focival

2019.01.02. 18:37

Az év utolsó napján is találkoztak a Sóstói Stadion tőszomszédságában

A Vidi arénájával szemközti csarnokban ismét futballozott az egykori gólkirály és barátai.

Horog László

Válogatott csapat: Tiber Krisztián, Kóbor János, Tiber László

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Nemcsak nyáron, télen is futballoztak a Mancz utcai betonos grund egykori nebulói, a negyven évvel ezelőtti hagyományokat élesztette újjá az egykori NB I-es gólkirály, Tiber Krisztián. A régi dühöngőben az utóbbi tíz nyáron mindig összemérték erejüket az immár középkorú férfiemberek, akik az év utolsó napján is találkoztak a Sóstói Stadion tőszomszédságában. Ezúttal is több kispályás csapat mérte össze erejét, köztük korábbi, illetve jelenlegi futballisták, különböző osztályokból. „Persze hogy nem tudtok gólt lőni, hiszen ötszáz NB I-es meccsem van…” – közölte egyik bravúros védése után a Vidi nevelése, az egykori kapus, Gödri Ferenc, aki serdülő korosztályban búcsúzott a piros-kékektől, majd alsóbb osztályú, megyei együttesekben teljesedett ki.

Válogatott csapat: Tiber Krisztián, Kóbor János, Tiber László
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Később halkan hozzátette: a félezer élvonalbeli összecsapást nem a gyepen, hanem a lelátón szedte össze. A túloldali kapuban Mitring István remekelt, neki valóban van 150 meccse a legmagasabb osztályban. Az óévet záró örömfocin részt vett Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, valamint sztárvendéget is köszöntöttek, az eseményt megtisztelte Kóbor János, az Omega együttes 75 esztendős frontembere. Az ismert Mecky, a Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas énekes a labda kergetésébe nem szállt be, viszont érdeklődéssel figyelte az összecsapásokat, valamint idegenvezetéssel megtekintette a Mol Vidi FC impozáns, új otthonát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában