AV19

2018.12.16. 20:22

Karhula jött, Kóger kidőlt

Egy jó és egy rossz hírről számolhatunk be a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatával kapcsolatban: amíg a Volán szakmai stábja egy rutinos finn edzővel bővült, addig a keret egy kulcsjátékos kiválásával gyengült.

Nagy Péter

A csapatkapitányi poszton Kóger Dánielt helyettesítő Erdély Csanád (kék) a Volán vezére volt

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

A december 7-i, Dornbirn elleni összecsapás során szerencsétlen térdsérülést szenvedő Kóger Dániel, a Fehérvár AV19 csapatkapitánya nem úszta meg műtét nélkül: a rutinos támadóra előreláthatólag hat hónapig nem számíthat Hannu Järvenpää vezetőedző. Kóger az idei osztrák élvonalbeli pontvadászatban 21 mérkőzésen lépett pályára, és öt góllal, illetve nyolc assziszttal segítette a kék-fehéreket. Antti Karhula személyében újabb finn szakember csatlakozott a Volán edzői gárdájához. A 42 esztendős tréner az idényt az Erste Ligában szereplő Dunaújvárosi Acélbikák együttesénél kezdte, ahonnan november közepén távozott. Karhula egyelőre a szezon végéig kötelezte el magát a székesfehérváriakhoz. A tabellán nyolcadik Ördögök kedden 18 órakor a negyedik helyen álló Klagenfurtot fogadják az EBEL-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában