Szent Imre és az István Király Általános Iskola

2018.12.06. 21:46

Csúcstornán sakkoztak

Minden kategóriában a Szent Imre és az István Király Általános Iskola ifjú sakkozói nyerték a városi szuperdöntőt. A megmérettetésen az őszi versenysorozat legjobbjai ültek asztalhoz.

Ferencz Balázs

Színvonalas mérkőzéseket játszottak a tanulók

Fotó: Pereszteginé

Az „A” kategóriás sakkozóknál két csoportban, az őszi versenysorozat első négy helyezett tanulója terelgette a figurákat. A „B” kategóriásoknál három csoportban a legjobb hat diák viaskodott. Négy iskola – az István Király, a Szent Imre, a Vasvári és a Vörösmarty – összesen 26 tanulója szoros partikat vívott, melyek végén taroltak a Szent Imre és az István Király nebulói.

Eredmények:

„A” kategória: alsós lányok: 1. Iszák Lotti (István Király), 2. Domán Dalma (István Király), 3. Móré Melinda Dóra (Szent Imre), ill. Csóka Flóra (István Király) Alsós fi úk: 1. Alonso-Ibarra Emilio (Szent Imre), 2. Szőnyi Bence (Vörösmarty Mihály), 3. Szalai Patrik (Szent Imre).

Színvonalas mérkőzéseket játszottak a tanulók

„B” kat.: 3–4. oszt. lányok: 1. Koncz-Kiss Júlia (Szent Imre), 2. Fürst Hanna (István Király), 3. Lukács Eszter Sára (Szent Imre).

3–4. oszt. fiúk: 1. Hoffman Bálint (Szent Imre), 2. Csonka Balázs (István Király), 3. Kádár Márton (István Király).

5–8. oszt. fiúk: 1. Horváth-Bognár Patrik (István Király), 2. Szentimrey-Vén Dániel (Szent Imre), 3. Gergely Péter, ill. Kovács Mátyás (Szent Imre).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában