női kéziválogatott

2018.12.13. 18:31

Bravúros szereplés

Négy győzelemmel és két vereséggel a hetedik helyen végzett a magyar női kézilabda-válogatott a Franciaországban zajló Európa-bajnokságon.

Nagy Péter

Megtették a magukét a magyar lányok a franciaországi női kézilabda-Eb-n, hiszen a 2. csoport zárómeccsén két góllal, 31-29-re verték Romániát. A körbeverésekből azonban a mieink jöttek ki a legrosszabbul, a Norvégiától kapott méretes zakónak köszönhetően végül a hatos negyedik helyén, összesítésben pedig hetedikként zárt Kim Rasmussen társasága. Az elődöntőkben Oroszország Romániával, míg Hollandia Franciaországgal találkozik, az ötödik helyért Norvégia Svédországgal csap össze. Nemzeti együttesünk dán szövetségi kapitánya büszke és boldog, mert a csapat folyamatosan fejlődött a tornán, ugyanakkor szomorú, mivel ilyen sok szép eredménnyel, ilyen ellenfelek legyőzésével sem jutottunk tovább.

Megyénket két játékos, a dunaújvárosi balszélső, irányító Szalai Babett és a szintén a Kohász színeit erősítő szélső, Kazai Anita képviselte az idei kontinensviadalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában