Zsinórban negyedik bajnokiján maradt pont nélkül

2018.11.12. 09:30

Nem volt esélye a Vidi II-nek

A gyenge napot kifogó Mol Vidi FC II csapata sima vereséget szenvedett az NB III-as labdarúgó bajnokság 14. fordulójában.

Krebsz András

Komódi Kevin (balra) nagy helyzetben hibázott

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

MOL Vidi FC II–Komárom VSE 0-4 (0-1)

Sóstói Stadion, 100 néző, vezette: Derdák Marcell.

Vidi II: Hársfalvi – Tarnóczi, Pető (Szalai P., 73.), Lencsés, Zeke – Komódi, Takács M. – Kojnok (Laczkó, 82.), Kristán (Vastag, 38.), Pápai – Galacs. Edző: Tímár Krisztián.

Komárom: Rigó – Schiller, Katona, Tóth I., Módi – Végh Bence, Bán (Musitz, 87.) – Szabó R. (Hajba, 75.), Végh T., Vincze (Végh II Bence, 89.) – Kenesei. Vezetőedző: Bozsik Péter.

Gól: Kenesei (29. – büntető, 63.), Vincze (65.), Szabó (74.)

Komódi Kevin (balra) nagy helyzetben hibázott
Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Az újonc létére a tabella 4. helyét elfoglaló Komárom a bukdácsoló fehérváriak otthonában próbálta folytatni eddigi jó szereplését. Az első lehetőség Kristán előtt adódott, a hazaiak támadójának Galacs verekedte ki a helyzetet, ám a veszélyt észlelő Rigó szépen zárta a szöget, a komáromi hálóőr testében elakadt a közelről érkező lövés.

A 27. percben megszerezték a vezetést a vendégek: Végh Tibor forgatta be Petőt a tizenhatoson belül, a hazaiak védője buktatta ellenfelét, a büntetőt Kenesei Krisztián magabiztosan passzolta a bal alsóba, 0-1. Kisvártatva a rutinos komáromi támadó fordult kapura, Hársfalvi vetődve hárított. A fordulás előtt Kojnok bombázott 18 méterről fölé, a szünetben volt mit mondania az öltözőben Tímár Krisztiánnak.

 

A folytatásban hamar egalizálhatott volna a vendéglátó, ám Galacs önzetlen passza után Komódi óriási helyzetben nem tudta a védők mellett a kapuba passzolni a játékszert. A 63. percben tovább nőtt a különbség, Pető elképesztő hibáját követően Kenesei csapott le a labdára, majd könnyedén helyezett a hosszú alsóba, 0-2. Rögtön jött az újabb találat, Szabó passza után Vincze értékesítette a ziccert, 0-3. A végeredményt Szabó állította be, 0-4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában