NB III foci

2018.11.10. 15:00

Nem lesz sétagalopp

A labdarúgó NB III Nyugati és Közép csoportjaiban is a tizennegyedik fordulót rendezik a hétvégén. Nehéz a sorsolásuk a Fejér megyei csapatoknak. Egyedül a PAFC II gárdája játszik papíron gyengébb gárda ellen.

Bagotai Balázs

Ismét győzne a Vidi II

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Iváncsa KSE (7.– Szentlőrinc SE (1.)

11.11. (vasárnap) 13.30

A Közép csoport éllovasa érkezik az idén eddig remekül szereplő Iváncsához. Jól kezdte a szezont Domján Attila együttese, de az elmúlt három fordulóban nem sikerült nyerniük. A Szentlőrinc ezzel szemben az augusztusi botladozás óta sorozatban tizenegy győzelmet zsebelhetett be.

Dunaújváros (5.)– Bp.Honvéd-MFA II (4.)

11.11. (vasárnap) 16 óra

Felsőházi rangadót játszanak a forduló zárómeccsén Újvárosban. Lőrincz Emil együttese pocsék formában van. A Magyar Kupában otthon búcsúztak az élvonalbeli Puskás FC ellen, a bajnokságban pedig öt mérkőzés óta keresik a siker kulcsát. A Honvéd-MFA II viszont szeptember óta nem talált legyőzőre.

Mol Vidi FC II. (8.)– Komárom VSE (3.)

11.11. (vasárnap) 11 óra

A Nyugati csoport egyik legfurcsább csapatát fogadja a Vidi II. Kiszámíthatatlan, hogy melyik arcát mutatja majd a Komárom. Ha a korábbi válogatott csatár, Kenesei Krisztián ismét megtalálja góllövő cipőjét, akkor a fehérvári védőknek meggyűlik majd a bajuk az ő hatástalanításával

TARR Andráshida (13.)– PAFC II (11.)

11.11. (vasárnap) 13.30

Az előző fordulóban mindkét csapat hosszú hiátus után végre győzelmet ünnepelhetett. A mérkőzés kimenetele teljesen megjósolhatatlan. A hazai pálya előnye dönthet az Andráshida javára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában