Zágráb

2018.11.19. 21:22

Medvetáncra készül a Volán

A héten megszerezhető kilenc pontból hármat a horvát Medvescak otthonából orozna el a Fehérvár AV19 az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság keddi játéknapján.

Nagy Péter

Tero Koskiranta (kék) ellenfélként tér vissza Zágrábba

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Frenetikus hajrával, no meg Zack Phillips klasszis teljesítményével gyűrték le az Ördögök a Bulldogokat az EBEL vasárnapi fordulójában egy fordulatos mérkőzésen. A kék-fehérek a válogatott szünetet követően erőltetett menetben vannak: a Dornbirn után kedden 19.15-kor a Medvescak otthonában folytathatják a sormintát, mielőtt pénteken a Villach, majd vasárnap a Linz együttesével is megmérkőznek.

Tero Koskiranta (kék) ellenfélként
tér vissza Zágrábba
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

 

A tabellán 11. horvátoknak már csak az osztrák pontvadászatra kell összpontosítani, a Kontinentális Kupában elvéreztek a Medvék. Harri Tikkanen és Tero Koskiranta először tér vissza Zágrábba ellenfélként, a finn páros tavaly még Aaron Fox brigádját erősítette. A Fehérvár az első körben 5-2-re verte soros riválisát, remélhetőleg most is táncba hívják őket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában