kézilabda

2018.11.14. 11:00

Kazai Anita a keretben

Kihirdette a magyar női kézilabda válogatott szűk keretét Kim Rassmussen szövetségi kapitány. A november végi norvégiai Möbelringen Kupán a Dunaújvárosi KKA szélsője, Kazai Anita is ott lesz.

Ferencz Balázs

Kazai jó formában van

Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A 18 fős keret hétfőn kezdi a felkészülést a franciaországi Európa-bajnokságra. Tomori Zsuzsanna és Puhalák Szidó­nia is kikerült, míg az FTC jobbátlövőjéről, Hornyák Dóráról hétfőn derült ki, hogy gyermeket vár.

Kazai jó formában van
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A magyar együttes elsődlegesen tovább akar lépni a csoportból az Eb-n. A keret: Bíró Blanka (Ferencváros), Janurik Kinga (Érd), Kiss Éva (Győr) – kapusok; Lukács Viktória, Kovacsics Anikó, Mészáros Rea, Háfra Noémi, Klivinyi Kinga, Schatzl Nadine (FTC), Orbán Adrienn (Kisvárda), Kiss Nikolett, Tóth Gabriella, Szabó Laura (Érd), Kovács Anna, Tóvizi Petra (Debrecen), Planéta Szimonetta (Chambray Touraine, francia), Pálos-Bognár Barbara (Budaörs), Kazai Anita (Dunaújváros).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában