Négy iskola kilencvenegy tanulója

2018.11.20. 20:58

Évről évre több fehérvári sakkozó csatázik

Még soha ennyien nem neveztek az őszi kétfordulós városi sakkversenyre, mint idén.

Ferencz Balázs

91 sakkozó gondolkodott a nyerő stratégián

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az István Király Általános Iskola, a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda, a Vasvári Pál Általános Iskola és a Vörösmarty Mihály Általános Iskola sakkozói a létszámtól függően körmérkőzéses, vagy svájci rendszerben vezették figuráikat. A városi verseny első fordulójában szoros küzdelemben dőlt el a helyezések sorsa. A Szent Imre és az István Király tanulói gyakorlatilag taroltak. Az „A” kategóriában azok a nebulók indulhattak, akik egyfelől ÉLŐ-ponttal rendelkeztek, vagy a 2017–2018-as tanévben a Fejér megyei sakk diákolimpián dobogós helyen végeztek, továbbá azok, akiket az iskola benevezett.

 

91 sakkozó gondolkodott a nyerő stratégián
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Alsósok: 1. hely: Alonso-Ibarra Emilio, Móré Melinda (Szent Imre). Csapat: 1. Szent Imre fiú ill. István Király lány

Felsősök: 1. Fekete Csaba, Hoffman Dorottya (Szent Imre). Csapat: 1. Szent Imre fiú ill. lány.

B kategória: 1.–2. osztályosok: 1. Szabó Dávid, Szücs Laura (István K.). Csapat: 1. István Király fiú ill. lány. 3.–4. osztályosok: 1. Hoffman Bálint, Koncz-Kiss Júlia (Szent Imre). Csapat: 1. Szent Imre fiú ill. lány. 5.–8. osztályosok: 1. Demeter Roland, Németh Lúcia Júlia (Szent Imre). Csapat: 1. Szent Imre fiú ill. lány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában