Box

2018.11.28. 19:21

Érmekért szállnak kötelek közé a Videoton öklözői

Nagy Angéla és Kiliti Tamás, a Videoton Box Club amatőr ökölvívói vérmes reményekkel lépnek ringbe a fővárosban megrendezésre kerülő országos bajnokságon a jövő héten.

Nagy Péter

December 4. és 7. között 95. alkalommal kerül lebonyolításra az amatőr ökölvívók országos bajnoksága Budapesten, ahová a Videoton Box Club két versenyzője, a magyar válogatott Nagy Angéla, illetve a feltörekvő Kiliti Tamás is éremesélyesként utazik el.

– Eredetileg három bunyóst szerettem volna indítani a jövő heti ob-n, de sajnos Nagy Kornél megsérült, így csak ketten képviselik az egyesületet. Jól sikerült a felkészülésünk, nagyon sokat jártunk idegenbe kesztyűzni, ezért Angélától és Tamástól is dobogós helyezést várok az idei utolsó megmérettetésünkön – mondta a csapat vezetője, Kiliti Ferenc.

A fehérvári bokszklubbal kapcsolatos hír, hogy a profi k táborát erősítő Márton Balázs (4 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség) is a vidiseknél folytatja pályafutását, a 27 éves sportoló legutóbb a szintén koronázóvárosi Varkocs György Box Club színeiben osztotta a pofonokat. A tervek szerint Kiliti Tamást is hamarosan a hivatásosoknál láthatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában