Érmek a forgatás után

2018.10.03. 21:44

Eseménydús hétvégét tudhat maga mögött a Fehérvár Karate Akadémia

Bőke Béla növendékei szombaton még promóciós videót forgattak, vasárnap pedig már a tatamin volt jelenésük.

Nagy Péter

Fekete Gergely (j) rúgásai ezüstöt hoztak az Akadémiának Fotó: FKA

Az Országalmánál gyűltek össze a koronázóvárosi egylet karatékái a mögöttünk hagyott hét végén, hogy a jövő évi berlini KWU utánpótlás Európa-bajnokságra készülő reklámfilmben vállaljanak statisztaszerepet. A forgatást követően az akadémia edzői és felnőtt sportolói teljes létszámban csapatépítő tréningen vettek részt a Vértes lábánál fekvő egykori bányásztelepülésen, Gánton.

Vasárnap viszont már azt csinálták, amihez a legjobban értenek: az egylet hat fiatal versenyzője a Répcelakon megrendezett VI. Rakurai Kupán csillogtathatta meg tudását küzdelemben és formagyakorlatban Mayer Gábor vezetésével. Mátó Katalin bíróként segítette a szervezők munkáját a 180 fős mezőnyben.

Az FKA Tihanyi Eszter, Reichert Jázmin, Mayer Dorottya és Vereb Zsolt két elsőségével öt aranyérmet gyűjtött. Reichert és Tihanyi Ábel egy ezüstöt is összehozott, sőt, utóbbi Mayerrel még egy bronzérmet is szerzett.

Vezető képünk archív felvétel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában