Ismét világbajnok lett

2018.10.04. 20:38

Az olimpiai részvétel a Hajas Norbert legnagyobb álma

Hajas Norbert erőemelő nyakába újfent aranyérem került a hazai szervezésű vb Masters -75 kategóriájában.

IR, S. Töttő Rita

Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és Molnár Krisztián megyei közgyűlési elnök is gratulált Hajas Norbertnek (középen) Fotó: IR

Második alkalommal rendezték meg a hevesi megyeszékhelyen a GPC erőemelő, fekvenyomó és felhúzó világbajnokságot a közelmúltban. Az eseményre a világ minden tájáról érkeztek sportolók, harminchárom ország képviselői léptek színpadra. Az erőemelés három fogásnemből, guggolásból, fekvenyomásból és felhúzásból áll, de a nevezők külön versenyszámokban és korcsoportokban is indulhattak a megmérettetésen.

Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és Molnár Krisztián megyei
közgyűlési elnök is gratulált Hajas Norbertnek (középen) Fotó: IR

Hajas Norbert kategóriájában egy újabb aranyéremmel gazdagodott, így a kápolnásnyéki már sokadszor állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

A kétszeres világbajnok, Európa-bajnok és kategóriájában világcsúcstartó Hajas október 20-án egy másik világszervezetnél meghirdetett vb-n száll harcba. A versenyző célja nem más, mint az olim­piai részvétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában