magabiztosan győztek

2018.10.03. 21:54

A kupában is a Loki volt a jobb

A MÁV Előre SC férfi-röplabda­csapata a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Sümeggel találkozott. A székesfehérváriak magabiztosan győztek és léptek a következő körbe.

Káldor András

A MÁV (fehér) játékosai hatékonyan dolgoztak a hálónál

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

MÁV Előre SC–Sümegi RE 3:1 (34, -23, 17, 22)

MÁV Előre SC: Sziládi, Szőke, Németh Zs., Náhol, Neukum, Kaposi, Guzmics, Kholman, Cordies Salazar, Nagy Á., Stefanovics. Vezetőedző: Németh Ödön.

Sümeg RE: Erki, Kotim, Kunert, Nagy P., Sow, Tugyi, Óhidi, Illés, Péter. Vezetőedző: Tamás Zoltán.

A két csapat viszonylag jól ismeri egymást, hiszen a vendég Veszprém megyeiekkel az előző idényben is küzdelmes meccseket játszottak Németh Ödön tanítványai az NB I-ben. Ráadásul néhány napja a hazai rendezésű Horváth Károly Emléktornán a MÁV 3:1-re legyőzte a kék-feketéket.

A MÁV (fehér) játékosai hatékonyan dolgoztak a hálónál
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A maratoni hosszúságú első szettben összesen 70 pont született. Ezt követően újabb szoros felvonás következett, amelyet végül a sümegiek nyertek 25:23-ra. A koronázóvárosiak a harmadik játékrészben viszonylag könnyedén kerültek újra előnybe, Neukum Gáborék 25:17-re hozták ezt a perió­dust. A negyedik és egyben utolsó játszmában a vendéglátók három ponttal, 25:22-re bizonyultak jobbnak, és ezzel továbbjutottak a Magyar Kupa negyeddöntőjébe.

Az első osztályú férfibajnokság nyitómérkőzésére vasárnap kerül sor, 16 órakor a Jáky József Szakközépiskolában, amikor a MÁV Előre SC együttese az LV Sport Pénz­ügyőr csapatát fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában