bekerültek a válogatottba

2018.09.13. 10:00

Pelczéder meghívója

Szeptember 23. és 30. között ismét edzőtáborba vonul a magyar női kézilabda-válogatott. Kim Rasmussen szövetségi kapitány ezúttal négy Fejér megyei játékosnak szavazott bizalmat az „A” keretben.

Nagy Péter

Az FKC játékosa, Pelczéder Orsolya újra válogatott

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Egy hétig készül közösen a női kézilabda-válogatott Győrben szeptember 23-tól, az edzőtábor zárásaként Kim Rasmussen lányai két alkalommal is megmérkőznek Montenegróval. A 20 fős csapatban három dunaújvárosi, a jobbátlövő Szekerczés Luca, az irányító Szalai Babett és a beálló Czifra Anita kapott helyet.

Az FKC játékosa, Pelczéder Orsolya újra válogatott
Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A Kohász kézisei mellett ismét a társakkal tarthat az Alba Fehérvár KC balszélsője, Pelczéder Orsolya is. A 45 esztendős dán szakvezető jó szokásához híven egy B válogatottat is összeállított, amelynek tagja a DKKA kapusa, Csapó Kyra, az újvárosi jobbátlövő, Klujber Katrin és a szintén az akadémia színeit képviselő beálló, Sirián Szederke, valamint csapattársa, a balszélső Kazai Anita egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában