megnyílik a stadion

2018.09.05. 13:53

Felcsútra is érkezik „A Futball Éjszakája”

A Puskás Akadémia is csatlakozik a programsorozathoz, amelynek keretében szeptember 7-én az ország tizennyolc nagyvárosában nyílnak meg a stadionok, labdarúgóközpontok, hogy a futballkedvelők bepillanthassak a labdarúgás különleges világának kulisszái mögé.

Feol.hu

Számos NB I-es és NB II-es alakulat – közöttük a Puskás Akadémia –, valamint jópár alacsonyabb osztályú csapat is megnyitja kapuját szeptember 7-én, amikor is az országban először rendezik meg „A Futball Éjszakája” névre keresztelt programsorozatot. Felcsúton pénteken 17 órától egészen 23 óráig várják programokkal a futball szerelmeseit.

A klub tájékoztatása szerint az érdeklődők részt vehetnek a hagyományos akadémiai körúton, s bejárhatják a Pancho Aréna minden, a szurkolók szeme elől rejtett szegletét, a díszpáholytól egészen az öltözőkig vagy éppen a sajtótájékoztató-teremtől az elnöki tárgyalóig.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, bővebb információkért mindenképpen látogass el a csapat hivatalos oldalára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában