Gól nélküli remire végeztek nyugaton

2018.09.03. 20:28

A tabella ötödik helyére csúszott vissza a MOL Vidi FC II

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 5. fordulójában a Mol Vidi FC II egy ponttal távozott a Ménfőcsanak otthonából.

Krepsz András

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Ménfőcsanak ESK– Mol Vidi FC II 0–0

Győr, 300 néző

Ménfőcsanak: Ficsór – Kószás, Visy, Czanik, Böcskey (Vörösbaranyi, 72.), Weitner (Kőris, 82.), Serfőző (Szilvágyi, 72.), Kelemen, Né­meth B., Füredi, Gyagya. Vezetőedző: Mayer János.

Vidi II: Hársfalvi – Tarnóczi, Mocsi, Lencsés, Zeke – Takács M., Kristán (Lengyel, 80.) – Szabó Bálint (Tajti, 58.), E. Hadzic, Kojnok (Komódi, 25.) – Galacs. Vezetőedző: Tí­már Krisztián.

Az előző fordulóban az Andráshida együttesét legyűrő piros-kékek az újonc, azonos pontszámú Ménfőcsanak otthonában próbálták megszerezni első idegenbeli győzelmüket.

A Mol Vidi FC II a tabella ötödik helyén áll Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Tímár Krisztián nem számíthatott a két legeredményesebb játékosára: az utánpótlás-válogatott Szabó Bence kölcsönben az idény végéig a Diósgyőr gárdájában szerepel, míg a szintén háromgólos Pápai Kristóf sem állt vasárnap a szakmai stáb rendelkezésére.

A találkozó első félideje kiegyenlített játékot hozott. A hazaiak jobbára pontrúgások után próbáltak meg rést ütni a fehérvári védelmen, míg a Tímár-csapat a gyors ellentámadásokban látta a siker kulcsát, ám egyik kapusnak sem akadt komolyabb dolga.

A folytatásban felpörögtek az események. Az 57. percben Galacs törhetett kapura, a Vidi II támadója – a múlt heti mérkőzéshez hasonlóan – lövés helyett önzetlenül Komódi elé tálalt, de ebből az akcióból sem született gól: Komódi 14 méteres lövését Ficsór hatalmas bravúrral tolta a felső lécre. A játékrész derekán a csanakiak is eldönthették volna a három pont sorsát, ám a rendre jól teljesítő Hársfalvi valahogy kipiszkálta a bal felsőbe tartó fejest. A hosszabbítás perceiben Tarnóczi a kiállítás sorsára jutott, a jobbhátvéd így nem léphet pályára a soron következő, III. Kerület elleni hazai összecsapáson. Az eredmény már nem változott, a Vidi FC II csapata negyven bajnoki mérkőzés után először játszott gól nélküli döntetlent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában