foci

2018.09.12. 10:30

A fiatalok repítik az Aqvitalt

Meglehetősen rájár a rúd a Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II-ben hetedik csákváriakra, a nagyszabású sérüléshullámmal sújtott együttesben jelenleg az ifjú generáció alkot maradandót.

Nagy Péter

Nagy edzésbe állt Fotó: Centersport

Mindössze két legény maradt talpon a nemzeti labdarúgó-bajnokság másodosztályában, azaz az élvonaltól a nyáron elköszönő Vasas mellett csak az Aqvital FC Csákvár őrizte meg veretlenségét a hetedik fordulót követően. A tabella hetedik pozíciójában tanyázó vértesi alakulatnál szinte minden héten kidől egy újabb játékos sérülés miatt, ennek okán a legutóbbi, Győr elleni diadal alkalmával Szijjártó István gárdájában a legidősebb futballista is csak 25 éves volt.

Nagy edzésbe állt
Fotó: Centersport

A csapat gerincét adó labdarúgók közül Galambos Ádám, Sándor György, Kiprich Dávid, Baranyai Ádám és Deutsch László is a maródiak listáját gyarapítja. Örömteli hírekről is beszámolhatunk a Fejér megyeiek háza tájáról. A májusban súlyos sérülést szenvedett Nagy Zsolt bekapcsolódhatott a közös munkába, igaz, a Videotonnal és a Puskással az NB I-t is megjárt balszélső visszatérésére még várni kell. Az Aqvital képviseletében Daróczi Zoltán és Nándori Botond pedig sikeres túrán vett részt az U19-es válogatottal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában