lezárult az átigazolási időszak

2018.09.05. 21:33

A fehérváriak leadták az UEFA-nak a végleges keretet

Úgy tűnik, a MOL Vidi FC már nem igazol több játékost az Európa-liga csoportmérkőzéseire.

Ferencz Balázs

Sós Bencét nem nevezte a Vidi az Európa-ligára

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A nyári átigazolási időszak augusztus 31-én éjfélkor lezárult, majd a szabadon igazolható játékosok megszerzését még bejelenthették a klubok, s így tett a MOL Vidi FC is. A piros-kékek szerződtették Armin Hodzicot, és Georgi Milanovot. A nemzetközi kupa idei küzdelmeiben az a 23 labdarúgó szerepelhet, akik rajta vannak a nevezési listán. Marko Nikolics nem számít Varga Józsefre és Sós Bencére sem. Kapusok: Kovácsik Ádám, Tomas Tujvel, Hársfalvi András.

Sós Bencét nem nevezte a Vidi
az Európa-ligára
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

 

Mezőnyjátékosok: Fiola Attila, Anel Hadzic, Hangya Szilveszter, Armin Hodzic, Huszti Szabolcs, Juhász Roland, Kovács István, Danko Lazovics, Loic Nego, Boban Nikolov, Pátkai Máté, Marko Scsepovics, Stopira, Tamás Krisztián, Tóth Bence, Paulo Vinícius, Georgi Milanov, Berecz Zsombor, Géresi Krisztián, Szabó Bálint. A Vidi szeptember 20-án, csütörtökön 18:55-kor a BATE Boriszov ellen vívja első csoportmeccsét a Groupama Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában